Keski-Vantaan Musiikkiopisto

Pop-laulukerho

 

MAANANTAISIN Kartanonkosken koulu musiikkiluokka klo 18.00-18.45   ALKAA MA 26.8
 

Pop-laulukerho on 7-10-vuotiaille tarkoitettu kerho, jossa musiikkia ja äänenkäyttöä opitaan mukavassa ryhmässä tuttujen kivojen pop-laulujen myötä. Ryhmässä harjoitellaan rytmejä, melodioita ja harmoniaa, jotka ovat musiikin peruselementtejä, mutta myös äänenkäyttöä, hengitystä, kehonhallintaa ja esiintymistaitoja ynnä muita laulutaidon rakennuspalikoita. Usein lapsen luonteva laulaminen ja äänenkäyttö vaihtuvat musiikkimaun muuttuessa varovaiseksi ja äänestä häviää sointi ja luontevuus. Yhdessä laulaminen tukee äänenkäytön tervettä kehitystä ja ylläpitää laulamisen iloa, monipuolisuutta ja luontevuutta.

Kerho sopii sekä niille, jotka soittavat jotain soitinta kuin niille, joille laulaminen on se luontaisin tapa ilmaista itseään musiikissa. Se on myös hyvä tapa aloittaa musiikkiharrastus, vaikkei vielä osaisikaan valita omaa instrumenttiaan. Kerhossa musiikin teoriaopintoihin valmentautuminen sujuu hauskasti yhdessä tekemisen myötä, mikä tukee myös mahdollista samanaikaista soittoharrastusta.

Musiikkiharrastuksen on todettu tukevan lapsen älykkyyden, luovuuden ja sosiaalisuuden kehittymistä merkittävällä tavalla. Ryhmässä tapahtuva musisointi tuo mukanaan paitsi uusia kivoja kavereita, myös mahdollisuuden harjoitella esiintymistaitoja tutussa ja kannustavassa porukassa.
 
Lukukausimaksu 220€/ oppilas
 
 
ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ
 
 
 
Puhelinnumero Facebook SšhkŲposti Mediatoimisto Crazy Mama